25hours Hotel Paper Island

25hours Hotel Paper Island: En skandinavisk oase i København

Velkommen til Captain Fantastic’s drøm af et sommerhus på en dansk ø, omgivet af havets bølger og inspireret af naturen, på 25hours Hotels’ nyeste beliggenhed i København.

25hours Hotel Paper Island, omgivet af vand på Christiansholm, ligger kun en kort gåtur fra Nyhavn i hjertet af København. Øen er blevet forvandlet til et levende nyt bykvarter med banebrydende arkitektur fra prisvindende Cobe. Bygningerne er en nyfortolkning af havnearkitektur lavet af materialer som beton, mursten og træ.

Indenfor i hotellet har det svenske kreative team STYLT Trampoli skabt interiørdesignet, der fremkalder følelsen af et skandinavisk feriehus på en lille ø. Rejsen til denne skandinaviske oase begynder ved den havneinspirerede reception. Hotellets public areas ligner en lille landsby med en butik, der afspejler de forskellige ting, du kan finde der – fra fiskegrej til sko og mad. Værelserne giver følelsen af at være ankommet til et sommerhus.

Restauranten Tiger Lily serverer asiatisk fusion til både hotelgæster og forbipasserende. Gæsterne sidder ved fællesborde, i et hyggeligt udendørsområde eller langs køkkenet. Et andet livligt mødested er Nomad Day Bar i stueetagen, hvor du kan nyde mad og drikkevarer med produkter fra lokale leverandører. Om aftenen byder tagterrassen på hyggelige drinks ved pejsen eller direkte ved vinduet med en smuk udsigt over havnen.

Fotos: Stephan Lempke & Erik Nissen Johansen

Arkitekter: Cobe Architects

Interiørdesign: STYLT Trampoli

HOLMRIS B8 har leveret alt løst inventar samt en del af belysningen og dekorations-items.