reMarkable

Træd indenfor i reMarkables ’Better Thinking’-campus

reMarkable’s nye hovedkvarter i Oslo er omhyggeligt designet til at understøtte moderne og dynamiske arbejdsformer. Indretningen, designet af Grape Architects, prioriterer fleksible, multifunktionelle rum, der imødekommer både fokuserede individuelle opgaver og samarbejde i teams. Helt i tråd med reMarkable’s mission om at stimulere menneskelig tænkning gennem bedre arbejdsmiljøer.

HOLMRIS B8 har været samarbejdspartner på projektet og leveret alt løst inventar og specialfremstillede løsninger til arbejdspladser, mødelokaler, loungeområder, udendørsarealer og meget mere.

Campus-pladsen skaber forbindelser
Hjertet af kontoret er Campus-pladsen. Den åbne planstruktur byder på en række arbejdszoner, der er designet til at fremme kreativitet, koncentration og forbindelse. Disse omfatter stilleområder til dyb fokus, fleksible teamrum til samarbejde og sociale knudepunkter, der opmuntrer til uformelle interaktioner og idéudvekslinger.

‘Rooms to Think’
reMarkable har arbejdet intensivt med brugerinddragelse for at skabe ‘Rooms to Think’ – rum, der er skabt til at fremme kreativitet og utraditionel tænkning. Hvert rum tilbyder en unik oplevelse, der appellerer til sanserne, for eksempel en strand med solstråler og lyden af hvaler, eller et rum fuldt dekoreret som en togvogn, der kører gennem Norges vinterlandskab. Nøglen til dette design er reMarkable’s fokus på brugerautonomi, der giver medarbejderne frihed til at vælge det miljø, der bedst passer til deres nuværende opgave eller humør.

Forbindelse til det lokale nabolag
En anden vigtig funktion er stueetagen, der spiller en central rolle i at forbinde kontoret med det omgivende byliv. Her ligger Maximus Trattoria, en populær restaurant, der styrker bygningens sociale økosystem og gør det til et levende rum, ikke kun for medarbejderne, men også for det bredere samfund. Kontorets integration i det lokale miljø fremmer en balance mellem arbejde og fritid og tilbyder medarbejdere og besøgende muligheder for at slappe af eller socialisere uden at forlade bygningen.

Fotos: Susann DaljordCathrine Holst & Kevin Fauske

Indretningsarkitekter: Grape Architects: Hilde Holm & René Damborg

Entreprenør: Vedal
Specialindretning: Henriksen Snekkeri
Entreprenør ’Rooms to Think’: Hande AS
Specialindretning ’Rooms to Think’: Hoff Snekkeri
Bygherre: Nansen Eiendom

HOLMRIS B8 har leveret alt løst inventar og specialfremstillede løsninger til arbejdspladser, mødelokaler, loungeområder, udendørsarealer og meget mere.